Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

Yoga

(644 Produkter)
Pris
kr48 - kr1,799
1 / 14

Yogautstyr

Hvis asana, ayurveda og namaste er kjente ord for deg, kommer du til å elske utvalget av yogautstyr fra adidas. Fargerike tights, effektive og stilige sports-BH-er, og sofistikerte yogabager fra Stella McCartney er blant utvalget av yogautstyr som møter deg i nettbutikken. Du finner en rekke alternativer for damer, menn og barn – alt fra allsidig tøy som også kan brukes til annen trening, til yogaspesifikke klær og tilbehør som er utviklet for yogaformål.

Utvikle yogapraksisen med komfortable yogaklær fra adidas

Når du utvikler en interesse for yoga, er det viktig at du gjør det på dine premisser og med dine behov i fokus. Pusten og kroppsholdning er sentralt når du utvikler en yogapraksis, uansett om det er sammen med andre i yogatimer eller hjemme i stuen. For å være mest mulig komfortabel trenger du innbydende yogautstyr som inspirerer, skjønt det er opp til deg å avgjøre hva det innebærer. Du finner blant annet oversized overdeler med stilige trykk fra adidas by Stella McCartney-kolleksjonen, minimalistiske bodysuits i resirkulert polyester og sofistikerte yogamatter med antiskli-lag, i tillegg til klassiske treningsklær til multibruk. Se dessuten etter sports-BH-er med lav støtte for bruk under lavintensitetsaktiviteter som yoga, pilates og barre, med sømløst og balansert design som komfortabelt beveger seg med kroppen din gjennom økten.

adidas x Wanderlust – hvor adidas’ filosofi møter yoga og mindfulness

Wanderlust-kolleksjonen er inspirert av og utviklet i samarbeid med det holistiske festival- og eventkonseptet med samme navn, og består av lette og behagelige plagg som er godt egnet til yoga, meditasjon og alle andre former for naturlig bevegelse. I tillegg til tanktopper, tights og jakker, finner du yogautstyr som heldrakter og onesies, samt avkortede topper og lange tunikaer.