Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

Treningsklær

(2110 Produkter)
Pris
kr89 - kr2,499

Treningsklær

Et liv i stadig bevegelse krever en treningsoptimalisert garderobe fylt med treningsklær som hjelper deg med å tøye grensene for hva du kan få til, hva du tør, og som vil være mulig i fremtiden. Tre ut av din komfortsone med vågale farger, eller ton det hele ned med treningsklær i minimalistisk stil. Du finner alt du trenger av treningsklær i nettbutikken.

Treningsklær i mer bærekraftige materialer

Stadig flere treningsklær fra adidas produseres i dag med bærekraftig profil, og nesten all bomull vi benytter er hentet fra gårder i samarbeid med Better Cotton Initiative – en ideell organisasjon som jobber for å bedre forholdene for den globale bomullsdyrkingen, inkludert vilkårene for bomullsarbeidere. Vi samarbeider også med Parley for the Oceans, en hav- og miljøorganisasjon, hvor vi sammen har som mål å redusere plastforurensningen i havet gjennom å produsere treningsklær, sko og tilbehør med minst 75 % resirkulert marint plastavfall. Plastavfallet sendes til Parleys partnere, som makulerer avfallet og bruker råmaterialet til polyestergarn – Parley Ocean Plastic®. Produksjonen gjennomføres dessuten med et lavt energi- og vannforbruk. Og dette er bare starten!

Nytenkning og innovativt design fra adidas

adidas ønsker å ligge foran på teknologifronten, og utvikler stadig treningsklær med nye tekniske spesifikasjoner som bidrar til at du kan trene bedre, løpe raskere og løfte tyngre. adidas Alphaskin-kolleksjonen er intet unntak, den består av kompresjonsklær og baselag som er utviklet for å få maks utbytte av vår bevegelsesenergi, og bidra til best mulig ytelse under trening. Treningsklær med Alphaskin er utviklet med et kinesisk kompresjonslag som omslutter kroppen, fremmer dynamiske bevegelser, og fokuserer musklene for å generere maksimal akselerasjon. Du finner også treningsklær utviklet med teknologi som sikrer luftgjennomstrømning i form av ventilerende mesh-innlegg, varmeisolering – som Climaheat- og Climawarm-materialer – og fukttransporterende Climalite-stoff, som holder deg nedkjølt og komfortabel under intens trening.