Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

adidas los angeles

(2412 Produkter)

LA TRAINER FRA ADIDAS

I 1984 ble sommer-OL arrangert i solstaten Californias «City of Lights» – Los Angeles, og umiddelbart etterpå ble den ikoniske løpeskoen – den originaleadidas LA Trainers – berømt blant løpere over hele verden. Siden den gang er skoen videreutviklet og relansert fra arkivene i adidas Originals-format – med moderne teknologi i kombinasjon med det originale designet og de opprinnelige detaljene.

Tre gode grunner til å velge adidas LA Trainers:

Avtagbare hælplugger og lett EVA-mellomsåle
Med de originale hælknottene i hvitt, rødt og blått kan du justere dempingen alt etter behov, vekt og underlag. Disse hælknottene settes inn i mellomsålen, og gir passende støtdemping. Hver farge korresponderer med ulik demping, og kan kombineres på en måte som fungerer godt for deg, uansett om du er nybegynner eller maratonløper. I tillegg til å ha en gunstig funksjon, er det med på å fullføre den ikoniske LA Trainer-stilen. I kombinasjon med den lette mellomsålen med EVA-teknologi har du utmerket demping og stabilitet under løpeøktene.
Pustende overdel i mesh
LA Trainer kommer i en pustende overdel i mesh, som er nyttig på lengre og intense løpeturer. Mesh-materialet gjør at du slipper å bli distrahert av svette og ubehagelige føtter, og materialene sikrer god komfort og støtte. Du kan velge mellom nøytrale farger, fargekombinasjoner i sann 80-tallsstil og en mer moderne fargepalett. Overdelen kommer i enten syntetisk materiale eller semsket skinn.
3-Stripes og en klassisk, retroinspirert stil
De klassiske tre stripene er med på å sikre en autentisk og avslappet adidas-stil. Den opprinnelige modellen fra 1980, og alle senere utgaver, har samme 3-Stripes-design – tro til den ikoniske adidas-arven i møte med en aktiv hverdag.