Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

Ryggsekker

(137 Produkter)
1 / 3
Sideav 3

RYGGSEKKER FRA ADIDAS

Med en adidas-sekk på ryggen eller en stilig duffelbag over skulderen har du alltid plass til det du trenger for et aktivt liv hvor alt kan skje på veien! Finn din favoritt blant utvalget fra adidas, og still forberedt uansett hva dagen bringer. Bruk denne guiden til å avgjøre hvilken type sekk du bør se etter.

Klassiske ryggsekker til allsidig fritidsbruk

For en universell look som passer like godt til skole som til trening og fritidsaktiviteter kan du for eksempel velge en kul eller retroinspirert adidas Originals-sekk med den ikoniske Trefoil-logoen eller spenstig fargelek med 80-tallets pasteller. Enkelte av ryggsekkene er utformet slik at de også kan brukes som crossbody-bag, så du kan variere stilen etter humøret! Og selv om Originals-sekkene har en arkivinspirert vri, er det tatt hensyn til en moderne livsstil med PC-lomme og god plass til alt du trenger – med mindre du foretrekker en av de mindre modellene!

Robuste sekker til trening og tur

adidas har en rekke gode sekker til ulike typer treningsformer og aktiviteter – fra klatresekker og tursekker til fotballsekker og løpesekker. Vis lojalitet til favorittlaget eller gå for en stilig fotballsekk med plass til ball i en egen mesh-lomme foran – eller en treningssekk med plass til PC, så du kan kombinere jobb og trening. Langdistanseløpere vil dra nytte av Terrex-vesten som har funksjoner som en ryggsekk – med plass til to vannflasker og det aller nødvendigste.

Sekker med plass til PC

Skal du sykle til jobben eller kombinere litt skolearbeid med gåtur eller trening? Finn din favoritt blant det store utvalget av ryggsekker med plass til bærbar datamaskin – som 3D-ryggsekkene med teksturerte paneler på mesh og stilig 3D-effekt. Med snedige innerlommer kan du enkelt holde styr på ulike eiendeler, så du slipper å finne nøklene dine i et sokkepar til treningen!