Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

Outdoor • Tilbehør

(14 Produkter)

adidas Outdoor-tilbehør

Glad i å tilbringe tid ute i naturen? Med et så vakkert naturmangfold som Norges skulle det bare mangle at nordmenn utvikler en sterk tilhørighet til naturen, og tilbringer mye tid ute. Sørg for at du holder deg komfortabel på tur og får fokusert på nettopp det gledelige med å være ute i frisk luft, ved å pakke alt du trenger av turutstyr og tilbehør fra adidas Outdoor – og har egnede sekker å pakke alt i.

adidas Outdoor-tilbehør

Du finner alt du trenger av adidas Outdoor-tilbehør og turutstyr i nettbutikken. Velg mellom en rekke varmeisolerende luer og pannebånd, praktiske caps og superkomfortable sokker med integrert demping og støtte i fotbuen. Det sikrer deg en unik passform og økt komfort under turer i terrenget, klatring og andre fritidsaktiviteter.

Sokker med integrert demping og Alphaskin-teknologi

Intense uteaktiviteter som terrengløping, klatring og terrengsykling krever sitt. Overgå forventningene allerede fra første skritt med spesialdesignede sokker med integrert demping og støtte i fotbuen, samt innovativ Alphaskin-teknologi – et kinetisk kompresjonslag som omslutter foten og fremmer dynamiske bevegelser. Den tettsittende kompresjonspassformen fokuserer musklene i foten for å generere maksimal ytelse, mens integrerte mesh-innfellinger i Climacool-materiale holder foten tørr og kjølig underveis.

Terrex-sekker til klatring og terrengløping

Pakk lett og hold fokus på dagens mål med strømlinjeformede sekker og hydreringssekker i utvalget adidas Outdoor-tilbehør. Klatresekken har en ergonomisk bakplate som bidrar til å distribuere belastningen jevnere, og har et hovedrom med rullelukking samt daisychains på begge sider, slik at du enkelt kan feste utstyret, men samtidig ha det enkelt tilgjengelig underveis. En hydreringssekk er særlig nyttig for terrengløpere, og sekken er hydreringskompatibel med ruting for slange, samtidig som den har to lommer til flasker. Sekkene er dessuten utviklet med bakpanel i mesh, som flytter varme og fuktighet bort fra kroppen slik at du holder deg komfortabel under treningen!