Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

adidas EQT

(43 Produkter)

ADIDAS EQT ORIGINALS

Da adidas lanserte Equipment-serien i 1991, var det med utgangspunkt i ordet essensiell. Essensielle produkter med en klar og tydelig bruksverdi. En nedstrippet kolleksjon med klær, sko og utstyr med nødvendig funksjonalitet og enkel stil. Klær du trengte for en aktiv hverdag. Sko som gjorde aktivitet enklere og mer fornøyelig. Produkter som kunne gjøre deg, hverdagen og treningen bedre. Når adidas senere åpnet arkivene og lanserte EQT-serien, hentet vi inspirasjon fra nettopp disse essensielle produktene. Utvalgte Equipment-produkter ble nylansert i en oppdatert og moderne, retroinspirert stil – med tidsriktige tolkninger og innovativ teknologi. Det beste fra 90-tallet – oppgradert for i dag.

adidas EQT Originals-utvalget består blant annet av:

  • joggesko, løpesko og basketsko
  • t-skjorter, hettegensere og gensere
  • treningsbukser, shorts og joggebukser
  • treningsjakker og vindjakker
  • treningsdresser og sett til barn
Tre gode grunner til å velge adidas EQT Originals:
  • Nostalgisk 90-tallsstil i møte med et moderne uttrykk: 90-tallets avslappede stil og spenstige fargekombinasjoner lever fortsatt i beste velgående, og på grunn av tiårets helt spesielle samfunnsmessige utvikling er det mange som lengter tilbake til de glade 90-åra. Med produkter fra Equipment-arven kan du sende et lite #throwback i oppdatert stil og treningsoptimalisert design.
  • Skreddersydd for løpere: Sko som EQT Racing og EQT Support er på ulike vis skreddersydd for løpere, og har en oppdatert tolkning av 3-Stripes samt et design som sikrer god komfort, passform og støtte. EQT Support har mellomsåle med boost-teknologi – adidas’ beste demping – som gir eksepsjonell energiretur for hvert steg du tar.
  • Oppdaterte tekstiler og innovativ teknologi: Polarfleece, boost-demping og pustende mesh er noe av det du finner blant EQT-utvalget. Selv om stilen er 90-tallsinspirert, er materialene og teknologien oppdatert for i dag.