Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

James Harden

(36 Produkter)

adidas x James Harden

Siden adidas utviklet sine første basketsko i 1949 har det vært et stadig fokus å utvikle basketsko og basketutstyr som underbygger både ballsportens behov for hurtige bevegelser, smidighet, spenst og taktikk, og de viktige målgivende pasningene og skuddene mot kurven! Siden den gang er det skjedd mye på skofronten – ikke minst innen basketball. I samarbeid med NBA-spilleren har adidas utviklet sko, klær og tilbehør som del av kolleksjonen adidas x James Harden – inspirert av den dominerende angrepsspillerens signaturdribling og lynraske bevegelser.

adidas x James Harden – for en ustoppelig livsstil

James Hardens spillestil regnes av mange som så avansert at han er praktisk talt ustoppelig foran kurven. Basketskoene fra adidas x James Harden finnes i flere utgaver – fra lave til mellomhøye sko og med fokus på ulike egenskaper, fra demping til bevegelsesfrihet. Se etter basketsko fra adidas x James Harden med BOOST-demping i mellomsålen for adidas’ mest responsive demping og en spektakulær energiretur. Trenger du mer støtte i ankelen, kan du se etter mellomhøye basketsko med formet ankelkrage og overdeler i Primeknit-stoff sikrer pustende egenskaper og en formnær passform. En fiskebeinsmønstret yttersåle gir deg et ekstra godt grep. Du har også et stort utvalg modeller å velge mellom, så se etter signaturstiler med klassiske 3-Stripes og andre detaljer som passer godt til deg og personligheten din.

Klær og tilbehør fra adidas x James Harden

I utvalget klær og tilbehør fra James Harden-samarbeidet finner du blant annet sokker, caps og hettegensere tydelig inspirert av NBA-proffens stil og behov ute på banen. Se etter klær og tilbehør med det klassiske H-designet, som tydelig signaliserer Hardens ustoppelige natur og dominerende spillestil.