Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

adidas Hettegensere

(389 Produkter)
1 / 9
Sideav 9

HETTEGENSERE FRA ADIDAS

Hettegensere, hettejakker og hoodies er en naturlig del av en avslappet, urban garderobe, og kan bidra som ekstra varmelag i kalde temperaturer. Men de kalde månedene er ingen utfordring når du kan løpe i en varm hettegenser som er designet for å tåle været. Og kalde temperaturer er heller ingen nødvendighet for å ta på favoritt-hoodien – den passer jo like godt til søndagskos og sene sommerkvelder. Så uansett årstid kan du velge mellom superkomfortable hettegensere, hoodies og hettejakker fra et stort utvalg av populære trender.

Dette bør du se etter når du velger gensere og hoodies fra adidas:

Trefoil-logoen, 3-Stripes og andre adidas-detaljer
Trefoil-logoen og de klassiske tre stripene er umiddelbart gjenkjennelige, og er med på å sikre en avslappet stil – uansett hvor du er. Du finner en rekke modeller med logoen i større eller mindre utgave – gjerne i klassisk adidas-stil med overdimensjonert logo. En rekke hettegensere og hettejakker har 3-Stripes nedover armene.
- Materialer – college eller fleece?
Velg for eksempel mellom supermyke hettegensere i fleece eller komfortable collegegensere – begge med bomull i samarbeid med Better Cotton Initiative, som jobber for forbedret bomullsdyrking globalt. Noen hettegensere er også utviklet med resirkulert polyester.
Teknologi
Se for eksempel Pertex® Equilibrium- eller Climalite-materiale for fukttransportering. Polartec® Power Stretch® Pro™ har stretch i fire retninger, og er pustende og gir bevegelsesfrihet.
Lengde
Hettegenserne fra adidas kommer i en rekke ulike lengder – fra avkortet ved midjen til overdimensjonert størrelse med løs passform.
Passform
Hettegensere og -jakker fra adidas kommer i løs og figursydd passform – avhengig av hva du er mest komfortabel med.
Relaterte produkter

Du kan ikke finne det du leter etter? adidas har et bredt utvalg av hettegensere - inkludert: